Litt praktisk informasjonBryllup: Ønsker du meg som deres bryllupsfotograf, eller Jakob som deres videograf- send oss en melding via nettsiden eller på Instagram " Fotografmarialynne". 

Dersom datoen er ledig, snakker vi litt sammen om hva som er viktig for dere og jeg ønsker et innblikk i deres foreløpige planlegging- så jeg kan være sikker på at jeg eller Jakob kan tilby det dere ønsker.


 Bryllupsdagen er en stor dag, kanskje en av de største og fineste i livet deres, og det er viktig at dere føler dere både trygge og komfortable på at jeg og vi gjør jobben vår slik dere ønsker! 


Dersom vi lander på at vi er en god match, og vi kjenner at vi kan tilby det dere ønsker- så holdes datoen av til dere! Videre planlegger vi for forlovelsesfotografering i god tid før bryllupet slik at bildene kan brukes til invitasjoner, nettsider osv dersom dere ønsker dette. 

Vi møtes digitalt eller fysisk når bryllupet nærmer seg for å planlegge dagen godt sammen, dette gir en trygghet både til dere og meg som fotograf.   • Innen 48 timer etter bryllupsdagen deres får dere tilsendt et "sneakpeak"- album med fine høydepunkter fra dagen. Resten av bildene kommer innen 4-6 uker. 
  • Det er fullt mulig å utvide timene jeg/ Jakob/ begge er tilstede på selve bryllupsdagen. For ekstra timer koster det 1500 kroner per ekstra time utover pakkene. 

Send meg en helt uforpliktende melding dersom du lurer på noe, så svarer jeg deg så fort jeg rekker.